+385 52 392 005 info@tab-pula.hr

Kava

 Brand “Aromcaffè “osnovan je u Trstu 1964. godine kao malo obrtno zanimanje. Kasniji nastavak ulaganja u opremu i know-how na najvišoj razini, 1987. brand je pretvoren u veću industrijsku aktivnost, postaje globalno uspješan, te je kao takav danas poznat u svijetu. Misija Aromcaffé-a je dobiti najbolju moguću vrijednost za uloženo, pa tako kompanija izravno uvozi sirovine provijerenog podrijetla iz odabranih zemalja te se kontinuirano prilagođava tehnološkim inovacijama i trendovima.

 Aromcaffè razvija i stvara vrijedne mješavine, te nastoji razumjeti traženi okus i želje sve zahtjevnijih potrošača. Asortiman Aromcaffè proizvoda obuhvaća kave u zrnu, vakumiranje kave za moke i kapsula za espresso aparate.

 Dodatno, Aromcaffè može osigurati razne mješavine na zahtjev kupca, prilagođenom ambalažom s logom kupca i deklaracije. S takvim pristupom brand Aromcaffè nastoji zadovoljiti širi spektar kupaca, te pritom im pružajući dugogodišnje iskustvo i naše proizvodne sposobnosti.

 Tvrtka Aromcaffè je poznata u inozemstvo, izvozi svoje proizvode u zemljama EU, te u zemlje istočne Europe, pa sve do Dalekog istoka i Hong Konga.